Verstegen daagt jou uit met de Original Spice Blends!

9 september 2019, Rotterdam. Makkelijk en snel een gerecht op tafel zetten dat ook nog eens lekker en verantwoord is, dat kan een uitdaging zijn. Verstegen introduceert de Original Spice Blends, blends gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegd zout.

Deze week start Verstegen Spice & Sauces B.V. de campagne met in de hoofdrol de Original Spice Blends. Met de Original Spice Blends zet je altijd makkelijk en snel een lekker gerecht op tafel. Bovendien bevatten de blends 100% natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegd zout. Met deze blends speelt Verstegen in op de steeds groter groeiende groep consumenten die minder of geen zout wil eten. De consument kan eventueel zelf nog zout naar smaak toevoegen.

Jasper en Marius Gottlieb, bekende chefs van 24Kitchen, gaan de uitdaging aan in de Spice Blend Battle! De tweeling gebruikt dezelfde Original Spice Blend, maar andere ingrediënten om mee te koken. In no-time zetten zij twee heerlijke gerechten op tafel, waarvan één van de twee een vegetarisch gerecht maakt. Wat vinden de chefs eigenlijk van elkaars gerecht? Ga naar 24Kitchen voor alle video’s en recepten. Daarnaast wordt de campagne ook on- en offline ondersteund door Elle Eten.

De Original Spice Blends zijn verkrijgbaar in het kruiden- en specerijenschap van de supermarkt.